Мистецький фестиваль «Барба на Бучаку»

Мистецький фестиваль «Барба на Бучаку»

Мистецький фестиваль «Барба на Бучаку»
Трахтемирівський півострів – унікальний куточок не лише української природи, але й європейської, світова природна родзинка. Зі своїм кліматом, неймовірними пейзажами, великою історією. Село Бучак останнім часом стало уособленням півострова – в ньому сконцентровано все – краса, проблеми, можливості всього півострова, а можливо і всієї України.

Надзвичайно чарівне, містичне місце все ще може бути повністю зруйноване ще за радянськими планами, залите бетоном нікому не потрібної ГАЕС.

Громадськість щосили вже більше десяти років чинить спротив будівництву ГАЕС і остаточній руйнації Бучака. І цього року ми вирішили привернути до нього увагу не протестною акцією, не висвітленням проблем корупції та невігластва чиновників від енергетики, а мистецькою подією, яка б розкрила потенціал цього місця. Нові джерела енергії, чиста вода, вільний Дніпро, нове сільське господарство, туризм, мистецький майданчик — перспективи півострова, що мають його зберегти та розвинути.

Друга мистецька подія Барба на Бучаку, що покликана привернути як можна більше уваги до проблем села Бучак, ріки Дніпро та нищівної гідроенергетики.
Мистецтво врятує це прекрасне місце!

Цього року темою арт-фесту стане фотографія, адже все в світі є об’єктом для об’єктиву.

Фотографії відомих українських фотографів сформують експозицію. Буде представлена колекція фотоапаратів-музичних інструментів від #PinholieroBanditos – новітнього творчого гурту фотографів, дизайнерів, артистів перформансу, музик. Також буде створена камера обскура, з якої буде зроблена фотографія.

Фестивальні локації також будуть представляти можливості сонячної енергетики, проблем гідроенергетики, гамак-паті, майстер-клас з живопису від художниці з Донеччини Олени Клочко, майстерня з переробки пластику, перформанси, нічний кінопоказ та музичну програму – виспут київського музиканта Олексія Шманьова та черкаського гурту «Базіліо мав рацію».

Також всі гості фестивалю матимуть змогу пройтись з екскурсією околицями с. Бучак, відвідати знамените озеро Бучак, ознайомитись із історичними та природнімі пам’ятками.
Фестиваль підримають велосипедисти, прикотивши з Києві, Черкас та Ржищева.

Дата: 17-18 серпня 2018, 10:00
Де: Черкаська область, Канівський р-н, с. Бучак
Деталі за посиланням
Ціна – безкоштовно

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x