Черкащанин, який викрав автівку, відсидить 7 років у в\’язниці

Черкащанин, який викрав автівку, відсидить 7 років у в\’язниці

Житель міста Монастирище, який взимку з автомийки викрав автомобіль «TOYOTA CAMRY», сидітиме за гратами 7 років, повідомляє Уманська місцева прокуратура.
Оперативними працівниками Монастирищенського відділу Уманської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч.3 ст.289 КК України відносно жителя м. Монастирище.
Зокрема, встановлено, що 12 грудня 2017 року, близько 23 год. 30 хв., вказаний громадянин з території автомийки в м. Монастирище Черкаської області, з метою незаконного заволодіння транспортним засобом, без дозволу власника автомобіля, шляхом відкриття водійських дверцят, проник в автомобіль марки «TOYOTA CAMRY» та в подальшому здійснив рух в напрямку одного з населених пунктів Київської області, чим вчинив незаконне заволодіння транспортним засобом, а саме протиправно вилучив його у власника всупереч його волі, завдавши потерпілому великої матеріальної шкоди, яка відповідно до висновку судової автотоварознавчої експертизи становить 507 тис. грн. В ході слідчо-оперативних заходів було встановлено місцезнаходження даного автомобіля та зловмисника.
19.07.2018 вироком Звенигородського районного суду зазначену особу засуджено за ч.3 ст.289 КК України до 7 років позбавлення волі без конфіскації майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x