ЧНУ чекає своїх вступників із оригіналами документів

ЧНУ чекає своїх вступників із оригіналами документів

Сьогодні Міністерством освіти і науки України оприлюднено списки рекомендованих на навчання за бюджетні кошти для здобуття освітнього ступеня «бакалавр». Приймальна комісія Черкаського національного звертає увагу абітурієнтів, що тепер їм треба виконати вимоги до зарахування і подати оригінали документів до 18-ї години 6 серпня. Саме зарахування за державним або регіональним замовленням проводиться до 12-ї години 7 серпня. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби навчального закладу.

Розподіл бюджетних місць відбувся 1 серпня 2018 року згідно з алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення. Зі списками можна ознайомитися на сайті Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького за посиланням.
Відповідна інформація – хто отримав бюджетні місця – вже відображається в електронних кабінетах вступників. Так, у них навпроти однієї із заяв з’являється статус «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти державного (регіонального) бюджету)».

Інформація про розподіл бюджетних місць також доступна на офіційному ресурсі, де відображається увесь хід вступної кампанії https://vstup.edbo.gov.ua/.

Як раніше повідомляло Міністерство освіти і науки України, у вступників, які не отримають рекомендації на бюджет, навпроти всіх заяв в електронних кабінетах залишиться статус «Допущено до конкурсу». Такі вступники автоматично беруть участь у конкурсі на контракт. Вони отримуватимуть рекомендації після проведення зарахування на бюджет.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x