Постраждала в ДТП під Одесою, виявилася сиротою з Черкащини

Постраждала в ДТП під Одесою, виявилася сиротою з Черкащини

16 травня близько 16-ї години дня на трасі Одеса-Київ біля села Нерубайське вантажівка збила дівчину. Її доставили в лікарню в стані коми, через деякий час дівчина прийшла до тями, почала ходити з підтримкою, чути і реагувати на слова, але не могла писати або користуватися телефоном. Родичів, друзів і близьких дівчини розшукували протягом декількох місяців, регулярно інформація про неї поширювалася в ЗМІ. Але пошуки близьких весь цей час не давали ніяких результатів. Повідомляє одеське видання «Зачем».
Вдалося знайти далекобійника, який підвозив дівчину з міста Рівне в Черкаську область, де її зустріли. Дівчина, найімовірніше, їздила по країні автостопом. У зв\’язку з цим вважали, що дівчина родом з Рівненської або Черкаської області.

Зараз дівчина йде на поправку, почала розмовляти і змогла розповісти про себе. Невідома виявилася Радченко Інною 1993 року народження, яка мешкала в місті Сміла (Черкаська область).

Наразі вдалося зв\’язатися з сусідами дівчини.

«З родичів ніхто не знайшовся, у неї нікого немає. Принаймні на даний момент. Сусіди сказали, що у неї немає ні мами, ні тата – померли», – повідомила волонтер Людмила Хлівна, яка допомагала дівчині весь час її перебування в лікарні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x