Черкаська молодь вчилася впливати на владу

Черкаська молодь вчилася впливати на владу

У приміщенні тренінгового центру „Positum” відбулось дводенне навчання для активної молоді Черкас у форматі громадської Майстерні на тему «Як змусити владу враховувати інтереси громади». Майстерня відбулась в рамках проекту «Міські проекти», реалізація якого стала можливою завдяки Творчому Центру ТЦК за підтримки UNDP. Про це „Нова Доба” дізналася на офіційному сайті КВУ в Черкаській області.

Відбулось чимало обговорень і учасники, поділившись на 3 ініціативні групи, визначили 3 проблеми, над якими розпочали роботу.

Перша група взяла до розробки питання відсутності дитячого центру паліативної допомоги. Оскільки активісти вже працюють над цим питанням, то тренінг дозволив їм розробити стратегію та написати робочий план.

Проблемою, яку обрала друга група активістів, стала відсутність ігрового спортивного комплексу для дітей віком від 7 до 18 років у м. Черкаси. Оскільки наявні спорткомплекси переповнені і лише частково відповідають необхідним умовам, то активісти вирішили лобіювати питання створення такого комплексу на одній із існуючих баз.

Третя група взяла до розробки проблему переповнення полігону твердих побутових відходів (висотою 50м, площею 20га), що вивозять із м. Черкаси та складують поблизу Руської Поляни. Метою ініціативної групи стало привернення уваги громадськості та влади Черкащини до наявної загрози екологічного колапсу та необхідності побудови сміттєпереробного заводу шляхом проведення інформаційної кампанії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x