Черкаська «Вікторія» підкорила Запоріжжя

Черкаська «Вікторія» підкорила Запоріжжя

Попри всі негаразди та перешкоди 12–13 квітня Запоріжжя вітало учасників Всеукраїнських змагань з сучасного танцювального спорту та Кубка України з хіп-хопу з усіх регіонів нашої країни. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Майже три тисячі вихованців танцювальних шкіл з Києва, Черкас, Харкова, Донецька, Запоріжжя, Одеси, Херсона, Сімферополя, Керчі, Кривого Рогу мали змогу продемонструвати свою майстерність у таких танцювальних стилях як хіп-хоп, диско, хаус, джаз-фанк, диско-слоу. Черкаси на цьому заході представляв Народний художній колектив сучасної хореографії «Вікторія» Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру.

Вихованка колективу Кузьменко Анна привезла в Черкаси чотири золоті нагороди та в абсолютній першості з диско-слоу посіла 3 місце. Ліла Ольга здобула три золоті нагороди, Яремчук Дарина була першою у категорії диско-слоу юніори-1 та третьою серед юніорів у стилі диско. Сухенко Вікторія стала фіналісткою у стилях хіп-хоп, диско та джаз – фанк. Дует Сухенко Вікторія та Яремчук Дарина здобули срібні нагороди у категорії джаз – фанк дует (пара).

Тож тепер танцюристи активно готуються до поїздки на чемпіонат світу з сучасного танцювального спорту в Хорватію, попереду нові костюми, яскраві враження та життя у ритмі танцю.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x