Черкаські рятувальники долучилися до благодійної акції «Твоя кров рятівна»

Черкаські рятувальники долучилися до благодійної акції «Твоя кров рятівна»

Вогнеборці області допомагають рятувати життя інших не лише під час виконання своїх професійних обов‘язків, а й ціною власної крові. Співробітники служби порятунку постійно беруть участь у різноманітних соціальних благодійних проектах, серед яких і ті що спрямовані на розвиток донорства. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби УДСНС України в Черкаській області.

За кілька років такої роботи серед рятувальників навіть з‘явилися постійні донори, які вже не уявляють свого життя без того щоб поділитися власною кров‘ю з іншими.

Ось і 21 серпня, відгукнувшись на заклик взяти участь у благодійній акції, – «Твоя кров, – рятівна» до обласної станції переливання крові, завітала група рятувальників з Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС області.

Загалом участь у акції і статус донора отримали 30-ть співробітників Управління. Серед них яких і досвідчені донори і новачки.

– Рятувальники Черкащини неодноразово здавали кров на прохання, або просто за покликом серця. Фахівці ДСНС, маючи покликання допомагати та рятувати краще за багатьох розуміються на слові лихо, відчувають наскільки важливо у цей непростий період людині не залишатися на одинці, отримати реальну підтримку. І сьогоднішні відвідини наших співробітників станції переливання крові, – лише доводить, що для добрих справ не обов‘язково бути певним фахівцем, а треба бути лише чуйною людиною.

Треба зазначити, що рух із здачі крові рятувальниками набирає обертів, так лише за один день цієї акції, в районах області, власною кров‘ю поділилися близько 50-ти рятувальників, – зазначив начальник Управління Віктор Гвоздь.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x