На Черкащині визначено найкращих шахістів

На Черкащині визначено найкращих шахістів

У рамках І районних сільських спортивних ігор у Руській Поляні проходили турніри з шахів та шашок серед чоловіків та жінок. Про це повідомляє «Черкаський спорт».

Змагання зібрали 37 учасників 10 населених пунктів району: Хуторів, Білозір′я, Яснозір′я, Дубіївки, Мошен, Будища, Лесьок, Геронимівки, Худяків та Руської Поляни. Розпочалися змагання зі вступного слова сільського голови Руської Поляни Андрія Шапрана, Гімну України та звернення активної прихильниці спорту Євгенії Зольдіної «За мирну країну – єдину Україну»: «Ми, учасники змагань, хочемо заявити, що в нашому, Черкаському районі, не існує мовного бар′єру. Ми нікого не змушуємо зраджувати свою рідну мову. Ми однаково добре відносимося до тих людей, які говорять російською мовою, і до тих, хто говорить українською. Для нас головне – особисті якості людини. Ми – спортсмени і ті, хто любить спорт. Ми суперники, тільки на змаганнях. У кожного своя мета в спортi, але всі ми залишаємося дружні! Ми любимо нашу батьківщину. Ми любимо Україну».

Усі присутні на урочистому відкритті підтримали промову, адже серце крається за те, що відбувається в Україні. Ми гордимося країною, мовою, традиціями і все це створює дух нації, який робить нас непереможними. Змагалися спортсмени за швейцарською системою. Жеребкування учасників проводив комп′ютер. За п′ять турів для кожного гравця шальки терезів змінювались і переможці та призери визначались тільки у заключному турі. Усі переможці та призери були нагороджені медалями та грамотами.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x