Черкащанин намагався передати ув\’язненим наркотики

Черкащанин намагався передати ув\’язненим наркотики

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут наркотичних засобів у місцях позбавлення волі). У ході розслідування вказаного кримінального провадження прокуратурою області спільно із співробітниками оперативної частини Черкаського слідчого ізолятора задокументовано черговий факт незаконного обігу наркотичних засобів у місцях несвободи. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби прокуратури Черкаської області.

Так, під час спроби передачі наркотичних засобів ув’язненим затримано чергового помічника начальника Черкаського слідчого ізолятора. У ході огляду місця події правоохоронцями виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено – канабіс, вагою 16,22 г.

На цей час особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

Досудове розслідування триває, вживаються заходи щодо повного, всебічного та неупередженого з’ясування обставин вчиненого кримінального правопорушення.

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 307 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 (шести) до 10 (десяти) років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x