Діти з обмеженими можливостями відпочиватимуть у золотоніському таборі

Діти з обмеженими можливостями відпочиватимуть у золотоніському таборі

Впродовж минулого тижня золотоніський Табір «Maximum», запорізький Центр Реабілітації та Соціалізації «Прометей», фахівці міського Центру соцдопомоги (визнаного нещодавно найкращим в області), а також представники спеціалізованих закладів дошкільної і шкільної освіти провели серію навчальних зустрічей. Також всі практично долучилися до проведення табірної програми для особливих дітей. Про це повідомляє сайт zolotonosha.ck.ua.

Наразі організатори розповідають про те, що спільними зусиллями вдалося знайти однодумців, які люблять дітей і готові разом працювати для створення умов і програм їх реабілітації та відпочинку. Також сформовано план спільних дій на наступне півріччя. Зокрема, запланована поїздка робочої групи до Запоріжжя для практичного навчання та знайомства з кращими практиками інклюзивної освіти в тамтешній школі №66.

Як відомо, 40 дітей з обмеженими можливостями прибули до Золотоноші на запрошення Фундації Шепердз. Один із важливих пунктів перебування стала гончарна майстерня у Центрі соціальної допомоги. Гості познайомились практично новій для себе формі реабілітації, під час якої розвивається система нервових імпульсів. За підсумками та результатами роботи подібна майстерня може з’явитись і у Запоріжжі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x