Розігруючий «Черкаських Мавп» не зможе грати ще близько двох місяців

Розігруючий «Черкаських Мавп» не зможе грати ще близько двох місяців

Травма Ігоря Бояркіна, яку розігруючий «Черкаських Мавп» отримав у розташуванні Національної збірної України, виявилася значно серйознішою попереднього прогнозу лікарів. Про це «Новій Добі» стало відомо із сайту БК «Черкаські мавпи».

Нагадаємо, що після невдалого приземлення під час ігрового епізоду на турнірі у Китаї Ігор травмував праву ногу – тріщина п’ятої плюсневої кістки стопи.

Через побоювання щодо відновлення захисника днями Ігорю зробили операцію. За прогнозами лікарів захисник пропустить близько двох місяців. Таким чином, Ігор не зможе допомогти «Черкаським Мавпим» у стартових матчах Кубку Європи проти чемпіона Норвегії – «Кьонгсберг», (20 та 26 вересня), а також у матчах Суперкубку України проти «Дніпра» (23 та 30 вересня).

– Дуже прикро усвідомлювати, що ти не зможеш допомогти команді у такий важливий період сезону. У перші дні після вердикту лікарів у мене були зовсім паршиві відчуття… Нічого не хотілося, ні їсти, ні говорити. Але це спорт, потрібно пройти і крізь ці випробування, – говорить Ігор.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x