У перший клас – з новеньким шкільним приладдям від БФ «Деликат»

У перший клас – з новеньким шкільним приладдям від БФ «Деликат»

Благодійний фонд «Деликат» привітав першачків із багатодітних сімей міста Черкаси. Двадцять четверо майбутніх школярів отримали приємні подарунки у приміщенні Комітету мікрорайону «Південний», а саме – набори канцелярського приладдя, наплічники та одяг.

– Вважаємо, що це – нагода привітати із початком шкільного року, як діток, так і їхніх батьків, – зазначив голова Благодійного фонду та генеральний директор мережі магазинів «Деликат» Денис Буря. – Перше вересня, це свято для дітей, але це дуже важкий період для батьків, тому сподіваємося, що наші подарунки, зокрема це шкільне приладдя, стане у нагоді кожному.

Також небайдужі люди мали змогу придбати самостійно канцтовари і залишити у спеціально відведеному місці в магазині «Деликат+». Зібране приладдя додали до того, що Благодійний фонд придбав власним коштом.

– У наш фонд звернулося багато батьків із сімей, в яких троє і більше діток в цьому році ідуть до школи, – зауважив один із засновників Благодійного фонду Олег Хелетій. – Батьки зверталися з проханням допомогти придбати шкільне приладдя, одяг для їхньої малечі. Від благодійного фонду «Деликат» ми придбали канцтовари та розподілили поміж дітками, – розповів Олег Хелетій. – Благодійний фонд «Деликат» дякує всім небайдужим, хто кидає кошти в бокси, хто не залишаєтья осторонь чужих проблем і долучається до всіх акцій, що проводить наш фонд.

– Дуже дякуємо допомозі Благодійного фонду «Деликат», – зазначила Надія Палій, – що вони підготували подарунки для діток, забезпечивши їх необхідним приладдям для школи. Тепер, завдяки Благодійному фонду, шкільні товари батькам купувати не доведеться, – зазначає Надія Леонідівна.

– У нашій сім’ї шестеро діток, – розповідає Наталія Клименок, – троє з них ходять до школи, один цього року став першокласником. Нам дуже стали у нагоді подарунки-канцтовари від Благодійного фонду «Деликат». Ми дуже вдячні за це, тому що зараз, щоб зібрати дітей до школи потрібні чималі кошти, а в нашій сім’ї потрібно вдягнути-спорядити аж трьох діток.

– Мені дуже подобаються ці зошити, – каже, заглядаючи у пакет із написом «Деликат», першокласник Данилко. – А ще я хочу щось вирізати з цього кольорового паперу, але треба почекати, поки я піду до школи, – розмірковує вголос хлопчик. – Мені подобається, що нам зробили такі подарунки, і мама дуже радіє. Дякуємо!

– Ми не могли обійти увагою проблеми багатодітних сімей, тому що діти – це наше майбутнє, – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки їхнє майбутнє, а й майбутнє нашої країни, – наголосив голова Благодійного фонду та генеральний директор мережі магазинів «Деликат» Денис Буря.

Номер гарячої лінії (096) 033 0505.

Олена Столяр

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x