У Черкасах рятувальники ліквідували наслідки негоди

У Черкасах рятувальники ліквідували наслідки негоди

Сильні опади, в зоні дії яких опинилися Черкаси, істотно ускладнили життя мешканцям міста. Традиційно дісталося автомобілістам. Про це інформує в прес-служба УДСНС України в Черкаській області. Фото – із соцмереж.

Внаслідок тривалого дощу впродовж доби 9 вересня, в обласному центрі затопило перехрестя вулиць Гетьмана Сагайдачного – Петра Дорошенко, та Різдвяна – Благовісна.

У Черкасах рятувальники ліквідували наслідки негоди

Силами чергових караулів Черкаського міськрайонного відділу ввечері з водяного полону були вивільнені мікроавтобус «VOLKSWAGEN» та автомобіль «OPEL Combo».

Найбільш напружена ситуація в обласному центрі склалася на вулиці Новопричистенська, де через сильні опади та заповнення технічного котловану водою, о 22:25 виникла загроза підтоплення підвальних приміщень житлового будинку.

На місці події силами Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС та оперативно-координаційного центру, було розгорнуло інженерно-технічний пост. Впродовж кількох годин особовий склад чергового караулу за допомогою мотопомп відкачав понад 30 кубічних метрів дощової води.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x