Черкаські фіскали привітали сумлінних платників

Черкаські фіскали привітали сумлінних платників

«В головному управлінні ДФС у Черкаській зацікавлені, щоб кращих платників дедалі більшало», – зазначив перший заступник керівника фіскальної служби області Микола Гріднєв на розширеному засіданні громадської ради при головному управлінні ДФС у Черкаській області. Під час засідання привітали і відзначили переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2017» регіонального рівня. Про це інформує відділ комунікацій Головного управління ДФС у Черкаській області.

За рішенням рейтингової комісії переможцями стали 6 платників Черкаської області – велике, 4 середні та мале підприємство; у сфері торгівлі, науково-технічної діяльності та в аграрній галузях: ТОВ «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси); ТОВ «Вайсе – Стиль» (м. Черкаси); СТОВ Вільшанка (Городищенський район), СТОВ «Красенівка» (Чорнобаївський р-н), СТОВ Першотравневе (Шполянський р-н), Товариство з обмеженою відповідальністю «Черкасиелеваторторг», м. Черкаси.

ТОВ «Фабрика агрохімікатів» привітали з перемогою на всеукраїнському рівні. Рішенням Вищої рейтингової комісії «Сумлінні платники податків-2017»: goo.gl/ABT9QS товариство визначено одним з 44 переможців Рейтингу 2017 року.

Голова громадської ради при головному управлінні ДФС у Черкаській області, Голова Ради Територіального відділення АППУ в Черкаській області Лора Рубченко нагадала, що проведення щорічного Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків» започатковано Асоціацією платників податків України в 2011 році. Метою Рейтингу є створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою і бізнесом та відзначення кращих здобутків платників податків. Основний задум Рейтингу – підвищити авторитет сумлінних платників податків в бізнесі, суспільстві та державі. Рейтинг проводиться у два тури – на регіональному та всеукраїнському рівнях. Участь в обох турах добровільна та безкоштовна. Церемонія нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2017» відбудеться 30 листопада п.р. в готелі «Прем\’єр палас».

Також на розширеному засіданні громадської ради при головному управлінні ДФС у Черкаській області обговорили проблемні питання підприємницької діяльності, взаємодії з контролюючими органами та податкового законодавства. Основне – перевірки на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 5 вересня №649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення», які розпочнуться з 5 жовтня та нагальність погашення заборгованості з ЄСВ. Лора Рубченко наголосила, що бізнес має кілька днів для усунення недоліків і оформлення трудових відносин з працівниками. Вона закликала учасників засідання негайно довести інформацію до платників і підключитися, враховуючи обмежений час, до інформаційно – роз’яснювальної роботи щодо необхідності офіційного працевлаштування працівників та сплати податків і внеску із заробітної плати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x