На Черкащині службу автодоріг зобов\’язали відмінити тендер на ремонт траси біля Геронимівки

На Черкащині службу автодоріг зобов\’язали відмінити тендер на ремонт траси біля Геронимівки

Постійно діючою адміністративною колегією Антимонопольний комітет України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель, розглянуто скаргу приватного підприємства «Черкаси-Інтерстрой» стосовно порушення законодавства у сфері державних закупівель при проведенні тендеру на поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук на ділянці км 77+000 – км 79+100. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Служби автомобільних доріг у Черкаській області.

1 жовтня Постійно діючою адміністративною колегією АМКУ було прийнято рішення зобов’язати Службу автомобільних доріг у Черкаській області відмінити процедуру закупівель послуг з поточного середнього ремонту автомобільної дороги державного значення Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук на ділянці км 77+000 – км 79+100, яка мала відбутися 3 жовтня.

Свої тендерні пропозиції для участі в цих торгах подали три учасники: ПП «Дорстрой», ТОВ «Главшляхбуд» та ПП «Черкаси-Інтерстрой». Тендерним комітетом Служби автомобільних доріг у Черкаській області були розглянуті тендерні пропозиції всіх вищезазначених учасників на відповідність технічним вимогам, визначеним у тендерній документації та відповідність учасників кваліфікаційним критеріям. Відповідно до протоколу розгляду тендерних пропозицій учасників на закупівлю послуг з поточного середнього ремонту автомобільної дороги державного значення р-10 Канів-Чигирин-Кременчук на ділянці км 77+000 – км 79+100 від 06.09.2018 року, до аукціону допущено два учасники, а саме: ПП «Дорстрой» та ТОВ «Главшляхбуд».

Згідно протоколу, тендерна пропозиція ПП «Черкаси-Інтерстрой» відхилена на підставі абз. 1 п.1 ч.1 ст.30 Закону України «Про публічні закупівлі» №922-VIII від 25.12.2015р., у зв’язку із невідповідністю кваліфікаційним критеріям, установленим статтею 16 Закону.
У зв’язку з цим, Службою автомобільних доріг у Черкаській області буде оголошено повторну процедуру тендерної закупівлі послуг з поточного середнього ремонту автомобільної дороги державного значення Р-10 Канів-Чигирин–Кременчук на ділянці км 77+000 – км 79+100 впродовж 2018-2019 років.

Наразі для забезпечення безпечного проїзду та, використовуючи сприятливі погодні умови, на ділянці км 77+000 – км 79+100 автодороги Р-10 проводиться ямковий ремонт за кошти експлуатаційного утримання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x