На Кам’янщині привітали вчителів

На Кам’янщині привітали вчителів

З нагоди відзначення Дня працівників освіти в Районному будинку культури м. Кам’янка відбулися урочисті заходи. Кращих педагогічних працівників та колективи шкіл відзначили грамотами та привітали представники районної влади.

– Висловлюю щиру вдячність за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які повсякчас ви даруєте своїм вихованцям. Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов.
Натхнення вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Батьківщини, – зазначив голова Кам’янської райдержадміністрації Богдан Солошенко

До привітань приєдналися начальник відділу освіти райдержадміністрації Іван Глагола, заступник голови районної ради профспілки працівників освіти і науки Тетяна Мелах та депутат районної ради Людмила Тетьора.

На святі було багато музики, пісень і танців. Так що сумувати не доводилось нікому.

Винуватці та гості свята отримали фантастичні враження та безліч позитивних емоцій.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x