У Золотоноші впіймали братів-злодіїв

У Золотоноші впіймали братів-злодіїв

Викрадений автомобіль поліцейські зупинили на території сусіднього району. Відкрито кримінальне провадження за статтею 289 Кримінального кодексу України. Чоловіків перевіряють на причетність до вчинення ряду аналогічних злочинів на території області. Повідомляють в секторі комунікації поліції Черкаської області.

До Золотоніського відділу поліції звернулась місцева жителька та повідомила, що невідома особа викрала її автомобіль. Правоохоронці, які прибули за вказаною адресою, провели огляд місця події та зібрали всі необхідні речові докази. Власниця авто надала опис викраденої машини. Працюючи над розкриттям кримінального правопорушення, правоохоронці біля одного із сіл Черкаського району зупинили автомобіль, який співпадав за описом з викраденим. Під час перевірки, керманич та його пасажир помітно нервували та не змогли надати відповідні документи на право керування транспортним засобом. Чоловіків доставили до відділу поліції для дачі показів. Як з’ясувалось, один із них раніше мав проблеми із законом. Після звільнення з місць позбавлення волі продовжив свою злочинну діяльність. Перебуваючи в місті Золотоноша разом зі своїм братом, вночі на одній із вулиць викрали машину потерпілої.

На даний час правоохоронці перевіряють чоловіків на причетність до вчинення ряду аналогічних злочинів на території області. За даним фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п\’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x