На Черкащині нагородили підприємства, що дбають про охорону праці

На Черкащині нагородили підприємства, що дбають про охорону праці

У Міжнародний день охорони праці нагородили підприємства, що досягли значних успіхів в удосконаленні роботи з питань охорони праці та створенні безпечних умов для трудової діяльності. Інформує «Діловий регіон».

За підсумками конкурсу-огляду кубки та почесні грамоти отримали Черкаська філія ПуАТ «Укртелеком» (м. Черкаси), КП «Черкасиводоканал» (м. Черкаси), ДП «Кам’янське лісове господарство» (м. Кам’янка), селянське фермерське господарство Джуган І.М. (Городищенський район) та ПП «Укрбудмонтаж 17» (Черкаський район). Також відзнаки отримали кращі спеціалісти з охорони праці в області та краща аварійно-диспетчерська бригада.

Під час урочистого зібрання начальник територіального управління Держгірпромнагляду в Черкаській області Іван Кошелюк відзначив, що мета заходу – привернути увагу спільноти, зокрема, органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств та організацій усіх форм власності до вирішення питань охорони праці, забезпечення реалізації конституційних прав громадян на належні здорові та безпечні умови праці, надання всебічної допомоги постраждалим та вшанування пам’яті загиблих на виробництві.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x