«Ветеран Уманщини» переміг 10-тиразового чемпіона серед ветеранів

«Ветеран Уманщини» переміг 10-тиразового чемпіона серед ветеранів

22 жовтня припинилася 10-річна гегемонія СК «Хімік» у ветеранському футболі Черкащини. Стати 11-разовим чемпіоном Черкащини з футболу серед ветеранів 40+ «Хіміку» з Черкас завадила команда «Ветеран Уманщини». Про це інформує сайт «Черкаський спорт».

І ось можна констатувати, що ця рекордна серія обірвалася. І трапилося це 22.10.2018 в Умані. А зупинили черкащан ветерани футболу з Уманщини. Саме ці дві команди жереб звів у півфіналі. Тиждень тому в Черкасах уманчани зробили вагому заявку на успіх, перемігши 3:1 (О.Казанюк – 2, В.Дерманський). Через тиждень у матчі-відповідіна стадіоні «Уманьферммаш» голів глядачі не побачили, але це цілком задовільнило господарів поля – саме вони за сумою двох матчів пробилися до фіналу.

За повідомленням сайту umanfootball.com.uaстартовий склад команди «Ветеран Уманщини» (Умань) був наступним: В.Щербина, Р.Лут, Сокирко, С.Репін, А.Злобін, В.Моспан, О.Прокопенко, В.Устенко, Д.Плиска, О.Казанюк, В.Дерманський. На заміну виходили: С.Семерчук, О.Мамбик, М.Михайлишин.

У іншій півфінальній парі зустрічалися команди «Ветеран-Сміла» та «Спартак-Колос» (Золотоніщина). У першій грі перемогли золотонісці 3:1, а у матчі-відповіді сильнішими були смілянські футболісти – 1:0. таим чином до фіналу вийшов «Спартак-Колос».

Комітет ФФЧО з розвитку футболу серед ветеранів затвердив місця проведення фінальних поєдинків цьогорічного чемпіонату області серед команд ветеранів 40+.
Матч за 1 місце між командами «Ветеран Уманщини» Умань – «Спартак-Колос» Золотоніщина відбудеться на стадіоні «Колос» м. Корсунь-Шевченківський, а зустріч між командами «Ветеран-Сміла» Сміла – СК «Хімік» Черкаси за 3 місце пройде в Смілі на міському стадіоні «Авангард».

Обидва поєдинки відбудуться 28 жовтня, початок о 13-00 годині.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x