В Умані затримали крадія парфумів

В Умані затримали крадія парфумів

В одній з крамниць міста Умань чоловік вкрав парфуми на суму близько 8000 гривень та продав їх за пів ціни перехожим. Правоохоронці протягом доби знайшли зловмисника та повернули частину викраденого господарці. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Уманського міського відділу міліції звернулася із заявою 38-річна жінка підприємець та повідомила про крадіжку. Жінка розповіла міліціонерам, що в крамниці орендує невелику частину приміщення та займається торгівлею. Вранці, коли прийшла на роботу, виявила, що в її відділі пошкоджена стінка шафи вітрини та вкрадено парфуми.

Слідчо-оперативна група Уманського міськвідділу міліції, що прибула на місце пригоди провела ретельний огляд місця події та опитала свідків. Саме в цей час надійшла інформація від працівників патрульної служби міліції, що на автостанції запримічений чоловік, який пропонує перехожим купити у нього дорогі парфуми по дешевій ціні. 28-річного раніше судимого жителя одного із сіл району було затримано та доставлено до райвідділу міліції для дачі показів. Він пояснив слідчим, що ніде не працює і хотів в такий спосіб заробити кошти на свята. В день зайшов до крамниці. Побачив, що відділ з парфумами зачинений і можна непомітно пошкодити стіну. Рукою достав 12 флакончиків та поїхав на автостанцію їх продавати.

За цим фактом слідчим відділом Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу, або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x