Шполяни обікрали свого товариша

Шполяни обікрали свого товариша

Через брак коштів на горілку двоє молодиків зважилися на крадіжку. За вчинене зловмисникам загрожує до шести років ув’язнення. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Шполянського райвідділу міліції звернувся 38-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що з підсобного приміщення його домоволодіння викрадено бензопилу, водяний насос та інструменти. Загальна сума збитків становить близько 3 тисячі гривень.
На місце події виїхала працювати слідчо-оперативна група райвідділу. Правоохоронці вилучили речові докази та опитали свідків. Потерпілий розказав, що нещодавно до нього приходили двоє знайомих. Вони хотіли випити з ним, однак година була пізня і самі хлопці вже були добре напідпитку, тож чоловік відмовився та вигнав їх з двору та пішов спати. А вже наступного дня виявив зникнення речей.

Отримавши необхідну інформацію, правоохоронці вирішили перевірити нічних візитерів на причетність до скоєння крадіжки. Молодиків знайшли за місцем проживання. Побачивши правоохоронців, чоловіки зрозуміли, що їх викрито та у всьому зізналися. Вони розповіли, що ввечері прийшли до потерпілого щоб випити, однак господар відмовив. Не маючи грошей на горілку вирішили проникнути до підсобного приміщення свого знайомого та викрасти електроінструмент. Зламавши замок, проникли в середину та винесли все, що на їхню думку, можна було продати. Викрадене майно заховали в лісопосадці, недалеко від будинку зловмисника. Проте збути речі так і не встигли.

Наразі за цим фактом слідчим відділенням Шполянського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років. Викрадене зловмисниками майно вилучене та повернуте власникові. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x