Шановні аграрії! Дорогі земляки!

Шановні аграрії!  Дорогі земляки!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства. Це дуже особливий день, коли вітання приймають ті, хто своїм самовідданим трудом рік за роком не на словах, а на ділі, створює майбутнє України.

Сільське господарство – це галузь, на якій споконвічно тримається наша земля. Напевно, не має важливішої і найвідповідальнішої професії, ніж аграрій. Від нього, без перебільшення, залежить добробут усієї держави. Саме працівники сільського господарства своєю невпинною і важкою працею забезпечують продовольчу безпеку України.

Наша держава – країна, яка відома на весь світ завдяки аграрно-промисловому комплексу. Більше 40 % надходжень від експорту сьогодні приходиться саме на аграрну продукцію. І ми здатні й надалі збільшувати показники врожайності та підвищувати якість, крок за кроком завойовуючи нові ринки.

Україна сьогодні є визнаним лідером у світі в секторі сільського господарства. Однак ми також маємо забезпечити гідний розвиток аграрних регіонів власної держави. Тільки така політика буде справедливою і чесною. Й Україна сьогодні має всі можливості для такого стратегічно вірного кроку.

Переконаний, що держава має проводити справжні реформи, спрямовані на відродження українського села. Ми маємо створити нову якість життя там, де сьогодні активно розвивається аграрна галузь. Якісні дороги, сучасні школи, заклади охорони здоров’я, доступ до послуг – запорука розвитку.

Українське село – це не просто економічна база для виробництва та експорту. Це, перш за все, споконвічна колиска України, саме тут завжди концентрувалася сила нашого народу. Українське село має відродитися. Тож майбутнє аграрного сектору – за новими переробними виробництвами, новоствореними робочими місцями, сучасними технологіями, які мають бути втілені в життя у нашому краї.

З кожним роком професія аграрія має ставати більш престижною та високооплачуваною. Ми маємо відновити взаємозв’язок вітчизняної науки, освіти й виробництва. Україна може стати визнаним гравцем не тільки на ринках сільськогосподарської сировини, але й увійти в лідери з експорту продукції переробки і власних нових технологій у секторі АПК. Для цього в нас є всі можливості.
У цей день я хочу побажати аграріям, ветеранам сільського господарства, всім, хто сьогодні докладає зусиль для розвитку галузі, міцного здоров’я, добробуту, високих врожаїв і нових професійних звершень!

Низький уклін Вам за Вашу самовіддану працю! Щастя та злагоди Вам та Вашим близьким!
Щиро Ваш, народний депутат Геннадій Бобов

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x