На Звенигородщині фракція БПП припинила своє існування

На Звенигородщині фракція БПП припинила своє існування

16 листопада під головуванням голови районної ради Володимира Кучера відбулося пленарне засідання 25 сесії Звенигородської районної ради сьомого скликання. На порядок денний було винесено тридцять чотири питання. Повідомляють в прес-службі Звенигородської районної ради.

Під час засідання кілька депутатів районної ради – Юрій Алексєєв, Володимир Міняйло, Віктор Крикун і Дмитро Шукало вийшли із депутатської фракції Блоку Петра Порошенка у Звенигородській районній раді та увійшли до фракції політичної партії ВО «Батьківщина». До згаданих депутатів приєднався і позафракційний Валерій Костенко. Таким чином загальна чисельність фракції ВО Батьківщина нараховує вже сімнадцять депутатів – рівно половину від загального складу районної ради. Варто зазначити, що внаслідок такої міграції депутатства фракція БПП у районній раді припинила своє існування, оскільки її чисельність стала меншою від передбаченої законодавством та регламентом роботи районної ради. Це вже друга, після Радикальної партії Олега Ляшка, фракція котра розпалася в районній раді за останній час.

На етапі схвалення порядку денного сесії фракцією політичної партії ВО «Батьківщина» у Звенигородській районній раді був поданий проект рішення: «Про підтримку депутатського звернення до Президента України щодо негайного скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення». Згаданий документ знайшов цілковиту підтримку депутатів.

В подальшій роботі народні обранці заслухали та схвалили звіт голови районної ради та низку питань, що стосувалися виконання та змін до районного бюджету, роботи медичної галузі району, управління майном районної комунальної власності, прийняття низки районних програм, надання матеріальної допомоги та інших важливих питань життєзабезпечення району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x