У Черкасах нагородили бійця АТО зі Шполянщини

У Черкасах нагородили бійця АТО зі Шполянщини

Почесну нагороду «Холодний Яр» отримав учасник бойових дій зі Шполянщини Валентин Олійник. Її з нагоди Дня Гідності та Свободи бійцю вручив заступник голови облдержадміністрації Ярослав Березань. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі Черкаської ОДА.

Валентин Олійник прибув в АТО 28 серпня 2014 року. Служив у складі 14-го окремого мотопіхотного батальйону «Черкаси». Брав участь у боях під Волновахою, у Новотроїцькому, Миколаївці, Старогнатівці. Повернувся з передової за рік – 13 вересня 2015 року.

– Щораз, нагороджуючи наших земляків, відчуваю безмежну вдячність за їхній вибір зі зброєю в руках стати на захист України, – каже Ярослав Березань. – Державні свята – не привід згадувати про наших бійців. Про них треба пам’ятати повсякчас. Адже й зараз вони стоять на передовій, відстоюючи нашу з вами свободу. Нам же тут, в тилу, треба бути гідними цього своїми справами. Велике починається з маленьких корків людей, яких гуртує спільна мета. Саме так починалася Помаранчева революція, коли ми відстоювали своє право чесного вибору. З прагнення захистити свій шлях до розвитку почалася Революція Гідності. Ця боротьба, на жаль, триває й досі. Вже за право жити на своїй землі. Вона єднає нас. І в цьому наша сила!

Нагадаємо, згідно з Указом Президента України 21 листопада відзначаємо День Гідності та Свободи. Свято встановлене на честь початку у цей період двох революцій: Помаранчевої революції та Революції Гідності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x