Студенти університету дізналися, як рахувати на арифмометрі та для чого потрібен електронний підпис

Студенти університету дізналися, як рахувати на арифмометрі та для чого потрібен електронний підпис

Як рахувати на арифмометрі? Для чого потрібен електронний цифровий підпис? Чому платникам так важливо повідомляти про зміну податкової адреси, а жінкам — ще й про зміну прізвища? Як виявити підробку та чим небезпечний горілчаний і тютюновий фальсифікат? Які податки платять діти, і як оподатковуються доходи студентів, — про це студентам Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького розповіли на екскурсії в головному управлінні Державної фіскальної служби у Черкаській області. Про це інформує прес-служба ЧНУ.

Ініціатором зустрічі стала доцент кафедри економіки підприємства, обліку і аудиту навчально-наукового інституту економіки і права Наталія Андрусяк. Захід проходив у межах вивчення дисципліни «Бухгалтерський облік».

– Студенти мали можливість ознайомитися з особливостями професії, почути практичні аспекти забезпечення реалізації державної податкової політики та політики у сфері митної справи, – коментує доцент кафедри економіки підприємства, обліку і аудиту Наталія Андрусяк.

За її словами, випускники інституту успішно працюють у багатьох структурних підрозділах установи, що свідчить про високу якість економічної освіти Черкаського національного.

Під час візиту студенти також взяли участь у підготовці чергового ініціативного заходу в рамках «Допомоги платнику». Проект «Просто про податки для старшокласників і студентів» стартує у листопаді.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x