У «Новій Добі» стартував інформаційний марафон

У «Новій Добі» стартував інформаційний марафон

Із 25 листопада до 10 грудня в усіх регіонах України проходить акція «16 днів проти насильства», в рамках якої громадськими організаціями, місцевими структурними підрозділами у справах сім’ї та молоді, центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводяться заходи з попередження і подолання насильства в сім’ї.
У «Новій Добі» стартував інформаційний марафон
Спікерки, серед яких членкиня благодійної організації «Від серця до серця» Марина Стадник, заступниця начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту ЧОДА Катерина Коваленко та координаторка БО «Позитивні жінки» Марія Сервериненко обговорили проблеми виявлення домашнього насильства.
За інформацією, на Черкащині упродовж року до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 «Вчинення насильства в сім’ї або невиконання захисного припису» притягнуто 1326 осіб.
До батьків, які негативно впливають на виховання своїх неповнолітніх дітей у 2018 році інспекторами ювенальної превенції до адміністративної відповідальності за невиконання обов’язків по вихованню дітей (ст..184 КУпАП) притягнуто 546 батьків.

Довідково: Міжнародна акція «16 днів проти насильства» ініційована Центром Жіночого Глобального лідерства у 1991 році з метою привернення уваги громадськості до проблем насильства в сім’ї, а також активізації діяльності державних структур і громадських організацій з метою захисту прав жінок та формування ненасильницької ідеології в суспільстві.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x