Хитрощі в догляді за собою

Хитрощі в догляді за собою

Кожній жінці завжди хочеться мати красивий і доглянутий вигляд. Але іноді здається, що з деякими проблемами не впоратися самостійно. «Нова Доба» зібрала для вас кілька рецептів, які не тільки допоможуть стати красивішою, але й заощадити час і гроші.

Для красивого волосся. Якщо у вас жирне волосся, вам може допомогти звичайна, а ще краще морська сіль. Просто додайте 2–3 ст. л. у свій улюблений шампунь, і корені будуть довше залишатися чистими.

Для густих вій і брів. Не викидайте старий контейнер з-під туші. Вимийте його і змішайте в ньому касторову олію, вітамін Е і сік алое. Щіточкою від туші зручно наносити суміш на вії і брови. Робіть це кожен вечір перед сном протягом місяця.

Від синців під очима. Якщо ви любите ароматну каву – не викидайте гущу після заварювання. Вона допоможе освіжити погляд. Змішайте її порівну з кокосовою олією й нанесіть на шкіру під очима на 15 хвилин. Використовуйте таку маску приблизно 3–4 рази на тиждень.

Для красивих і міцних нігтів. Для зміцнення нігтів добре підходить суміш з рівних частин кокосової олії та меду з додаванням кількох крапель олії лаванди. А щоб було зручніше користуватися таким засобом, налийте його в стару пляшечку з-під лаку.

Від чорних точок на обличчі. Якщо вам набридли чорні точки на носі і підборідді, зробіть просту маску. Змішайте 1 ч. л. теплої води, 1 ст. л. борошна і 1 ч. л. меду. Нанесіть масу на ватний диск або тканинну смужку і прикладіть на проблемну ділянку шкіри. Через 10–15 хвилин змийте.

Для гладких п’ят. Щоб п’яти завжди залишалися гладенькими, робіть ванночки: на 2 чашки теплої води візьміть 1/2 чашки соди і 1 чашку оцту. Опустіть ноги в розчин на 15-20 хвилин. Потім витріть рушником насухо і змастіть живильним кремом.

Для чистої шкіри обличчя. Знамениту чорну маску для чищення пор обличчя можна зробити самостійно. Просто змішайте 2 ст. л. подрібненого активованого вугілля і 1,5 ст. л. желатину, розчиненого у теплій воді. Розігрійте суміш у мікрохвильовій печі, щоб отримати однорідну желеподібну масу. Нанесіть на обличчя на 30 хвилин, потім змийте.

Для приємного аромату. Щоб волосся пахло протягом усього дня, розпиліть парфуми на гребінець і декілька разів проведіть ним по волоссю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x