Астрологічний прогноз на 2019 рік для всіх знаків зодіаку

Астрологічний прогноз на 2019 рік  для всіх знаків зодіаку

У 2019 році на зміну Земляний Собаці прийде привітна Жовта Свиня. На Свині закінчується 12-річний цикл східного календаря. Простіше кажучи, приходить пора підбивати підсумки: примиритися з ворогами, пробачити минулі суперечки, віддати всі борги і зважитися на те, що раніше здавалося страхітливим. Свиня допоможе з реалізацією планів. Напевно, саме тому більшість перестане мучити себе думками про далеке майбутнє, і почне цінувати кожну мить нинішнього буття. За словами астрологів, господиня року постарається якнайкраще вплинути на всі сфери життя: особисту, ділову, фінансову та інші. Осторонь не залишиться ніхто – Свиня направить на правильний шлях навіть найбільш зневірених осіб. Саме в 2019 році багато хто зважиться змінити звичну сферу діяльності, переїдуть жити в інше місто або навіть країну, а також спробує налагодити особисте життя. Під впливом настільки впевненої покровительки буде досить легко викорінити почуття страху і невпевненості у власних силах. Такий підхід позначиться насамперед на стосунках із протилежною статтю – другі половинки відшукають навіть ті, хто вже й не розраховував на таку прихильність долі. Аналогічна легкість проглядатиметься і в фінансах – гроші почнуть дуже легко прибувати, але ось відкласти їх на потім буде складно. Непогане рішення – позичати не надто великі суми. Брати великі кредити або позички суворо заборонено – повернути кошти буде дуже важко. Особливої уваги потребує сфера здоров\’я. Варто звернути увагу на хронічні захворювання, а також зайнятися профілактикою можливих хвороб. Санаторне лікування та відпочинок підійдуть якнайкраще. Загалом 2019 рік буде дуже легким – все задумане обов’язково збудеться навіть без титанічних зусиль.

Овен
Свиня принесе всім Овнам у 2019 році багато несподіваних сюрпризів. Є можливість дочекатися бажаного просування кар\’єрними сходами, отримувати більшу зарплату і відкласти кошти на омріяну дорогу покупку. У першому півріччі більшість Овнів вирішить порадувати себе чим-небудь незвичайним – наприклад, поїхати в подорож. Деяким вдасться зустріти в цей час свою любов. Романтичні почуття дуже скоро переростуть у серйозні почуття. Із першими осінніми холодами Овнам варто звернути увагу на власне здоров\’я – невелика застуда дуже швидко переросте у хронічну хворобу, якщо вчасно від неї не позбутися. Не варто в цей період переїдати, аби уникнути проблем із шлунково-кишковим трактом. Краще на якийсь час відмовитися від травматичних видів спорту. В іншому випадку високий ризик отримати перелом. Краще направити енергію на плавання або йогу, щоб тіло розслабилось, а нерви заспокоїлися.

Тілець
Більшість Тільців проведуть 2019-ий за своїм робочим місцем. Правда, все це позначиться на рідних, а всі гроші світу все одно не заробити. Потрібно знайти час, щоб відпочити кілька днів із родиною. Їхати на відпочинок самотужки не треба – таке заняття виявиться нестерпно нудним. Якщо з яких-небудь причин рідні відмовилися поїхати в омріяну подорож, є сенс запросити з собою друзів. Чоловіки-Тільці після довгих роздумів все ж наважаться відкрити власну справу. Уже до Новорічних свят підприємство принесе перші плоди. Самотні Тільці в 2019 році зустрінуть свою долю. Не варто занадто довго думати про правильність того чи іншого кроку – щастя слід встигнути схопити, поки воно поруч. Тим, хто вже перебуває у шлюбі, Свиня приготувала приємний сюрприз – поповнення в сімействі. Під кінець літа зверніть увагу на власне самопочуття. Прийшла пора відмовитися від шкідливих звичок, переглянути раціон харчування і нарешті зайнятися спортом.

Близнюки
Протягом усіх 12 місяців правителька року буде повністю допомагати своїм улюбленцям, щоб цей період став для них по-справжньому успішним. Із перших днів січня Близнюкам почне щастити в матеріальній сфері – з\’являться нові можливості. Можливе просування по службі, але через значну зайнятість можуть початися проблеми вдома. Щоб не допустити серйозної сварки, слід навчитися дивувати другу половинку своєю увагу: букетами квітів без причини, походами в ресторан, вечірками і невеликими подарунками. Влітку настане найбільш відповідний час для відпочинку. До того ж у цю пору можна зустріти цікавих людей, які в майбутньому будуть непоганими діловими партнерами. Дуже важливо не захоплюватися екстремальними видами спорту, оскільки є великий ризик отримати серйозну травму.

Рак
У 2019 році всі представники цього знаку Зодіаку повністю поринуть у робочий процес. Начебто нічого поганого в такому шляху немає, адже Ракам удасться реалізувати безліч вельми прибуткових проектів. Ось тільки оточенню подібна поведінка здасться дивною, а тому більшість із них просто зникне. Щоб було зрозуміліше: в якийсь час поруч залишаться тільки найближчі друзі та родичі. Важливо зазначити, що, якою б продуктивною не була робота, більшої результативності праці Ракам вдасться досягти тільки в команді. Зрозуміло, що на любовної сфері постійна зайнятість позначиться не дуже добре. Вихід є – постарайтеся не замикатися в собі. У кінці третього кварталу зірки рекомендують відправитися в подорож, щоб знайти нових знайомих, і навіть спробувати завести романтичні стосунки. 2019 рік – чудовий час для Раків, щоб зайнятися спортом. Свиня рекомендує Ракам більше часу проводити на свіжому повітрі.

Лев
Цей рік – період, коли для всіх без винятку Левів будуть зусібіч оточувати друзі, рідні, знайомі. Деяким представникам цього знаку вдасться опинитися на керівному посту й отримати в підпорядкування кілька тисяч працівників. Найцікавіше, що така робота Левам до душі й з усіма своїми обов\’язками ці люди впораються на всі 100 %. У 2019 році рідні Левів потребуватимуть їхньої постійної підтримки, тому доведеться навчитися поєднувати роботу й дозвілля. Зрозуміло, що такий графік роботи незабаром вплине на здоров\’я і не якнайкраще. Не варто ігнорувати візит до лікаря, інакше легко підхопити хронічну хворобу. У літній час ви, ймовірно, зустрінете свою долю. Подія ця має статися при досить незвичних обставинах – під час відрядження, відпочинку або незапланованої заміської поїздки. Ймовірно, ця зустріч виявиться доленосною і вже до кінця року Левам доведеться змінити звичне місце проживання. Рішення це буде дуже непростим, але ціна йому – власне щастя, а тому сумніватися не треба. До Новорічних свят сім\’я Левів може збільшитися, якщо йдеться про новоспечене подружжя.

Діва
Для створення ідеального фундаменту на майбутній рік Дівам варто ретельно проаналізувати всі свої помилки в 2018-му. Щоб досягти бажаного успіху, прийшла пора стати більш відкритим до людей. На роботі відносини з колегами мають покращитися, а тому незабаром очікується просування по службі. Навесні на багатьох Дів чекають цікаві романтичні стосунки, а якщо точніше – «службовий» роман. У деяких навіть вийде до закінчення року створити сім\’ю. Улітку нагадають про себе хронічні хвороби. Якщо вчасно звернутися за медичною допомогою, серйозні наслідки вдасться відвернути. Дуже важливо уникати переохолодження, адже навіть невелика застуда може затягнутися на довгі тижні. Друге півріччя – ідеальний час, щоб збільшити власний капітал. Отримані кошти Діви спрямують на розвиток бізнесу. Правда, перед таким відповідальним кроком непогано було б гарненько подумати і порадитися з досвідченими людьми. Занадто високий ризик «прогоріти» на самому початку, тому краще знайти надійного бізнес-партнера.

Терези
2019 рік стане для представників повітряного знаку досить несподіваним – їм удасться відкрити власну справу. До весни вони зустрінуть людину, яка надалі стане їм хорошим партнером. Спільна діяльність незабаром принесе непогані доходи. Деякі Терези захочуть кардинально змінити власне життя. Багато хто зважиться отримати новий фах. От тільки через значну захопленість навчанням або підприємницькою діяльністю зовсім забудуть про рідних і близьких людей. Тож можуть виникнути цілком очікувані конфліктні ситуації. Щоб цього не допустити, слід навчитися правильно розподіляти час. Невеликі пікніки на вихідних і спільні походи по магазинах допоможуть утримати стосунки з оточенням у правильному руслі. Проблем зі здоров\’ям Терези не матимуть. Правда, хіба може бути інакше при правильному харчуванні, регулярних заняттях спортом і хорошому настрої? Для більш свіжого кольору обличчя слід спробувати відмовитися від частого вживання кави. У другій половині півріччя самотні Терези нарешті зустрінуться із власною долею. Саме друга половинка стане причиною ще одного серйозного кроку – придбання житла. До речі, напередодні новорічних свят багато Терезів встигнуть відгуляти весілля.

Скорпіон
Настав час розпочати новий життєвий цикл, і більшість Скорпіонів постараються скористатися подібною можливістю. Йдеться про поступ у кар\’єрі, відкриття власної справи, початку стосунків, переїзд і навіть весілля. Запорука успіху – віра у власні сили та відповідний час. Найгірший період розпочнеться наприкінці весни, але завдяки веселій вдачі будь-які напасті вдасться пережити спокійно і без зайвих втрат. Улітку відчувається прилив життєвих сил. Використовуйте їх для реалізації найсміливіших мрій. Саме в цей період висока ймовірність знайти свою другу половинку, особливо у жінок-Скорпіонів. Уже восени багато хто дізнається про вагітність, що стане причиною прекрасних змін. У сімейних парах Скорпіонам доведеться зіткнутися з переїздом. Не варто переживати – цей процес мине досить легко й без зайвих проблем. Напередодні Нового року деяким Скорпіонам захочеться змінити колишню роботу й обійняти більш перспективну посаду. Невелика порада: щоб 2019 рік виявився дійсно успішним, слід відмовитися від звички звалювати на плечі проблеми інших.

Стрілець
Прийшла пора приділити більше часу рідним, адже відлюдницький спосіб життя зазвичай призводить до депресивного настрою. На початку року у деяких Стрільців очікується поповнення родини, що відразу ж позначиться на їхньому досить нестабільному матеріальному становищі. Уже навесні фінансова сфера налагодиться – близький друг запропонує партнерство. Завдяки подібній можливості в кінці літа Стрільцям пощастить стати власником нерухомості. Роботи з її благоустрою займуть весь вільний час до кінця року. Самотні представники цього знаку знайдуть те щастя, про яке давно мріяли. Обранцем може виявитися давній знайомий, якого раніше ви не помічали. Ті почуття виявляться дуже яскравими, але подовжаться відносно недовго через майбутню поїздку другої половинки. У Стрільців не буде можливості покинути все заради почуттів, тому підсумковий вибір зробите раціонально. Сумувати про втрату довго не доведеться – новорічні свята вже зустрінете в компанії нової пари.

Козеріг
2019 рік стане для всіх без винятку Козерогів часом серйозних змін. Відразу після Новорічних свят відбудеться довгоочікуваний переїзд, а тому навесні багато часу доведеться приділити облаштуванню нового житла. Влітку вдасться вирватися на кілька днів до моря, щоб трохи перепочити. До речі, в цей час з\’явиться хороша можливість познайомитися з цікавими людьми. Саме вони допоможуть Козерогам у період пошуку нової роботи. Восени з’явиться можливість очолити вельми перспективне підприємство, а тому про доходи до кінця року хвилюватися не варто. Особисте життя Козерогів буде стабільним – сімейні пари займуться облаштуванням житла, тоді як самотні серця нарешті зустрінуть свою другу половинку. У кінці року можуть виникнути серйозні проблеми зі здоров\’ям через постійні перекуси – порушиться нормальна робота шлунково-кишкового тракту. Щоб уникнути можливих проблем, доведеться змінити раціон харчування. Не менш важлива порада: постарайтеся уникати фізичних навантажень і негативних емоційних сплесків.

Водолій
Для представників цього знаку майбутній період виявиться надзвичайно важливим. Серед значної кількості ваших друзів окремо виділяться ті, кому ви дійсно зможете довіряти. Постарайтеся точно визначити хто є хто. На любовному фронті очікує несподіваний дарунок долі. На початку теплої пори року ви маєте величезні шанси зустріти людину, яка в майбутньому стане вашою другою половинкою. Улітку можуть з\’явитися невеликі фінансові проблеми, які вам вдасться вирішити без особливих складнощів, особливо, якщо відважитеся звернутися за допомогою до друзів. До осені самі собою вирішаться деякі турботи, які протягом тривалого часу здавалися нерозв’язними. В кінці 2019 року з’явиться можливість відпочити за кордоном – не варто нею нехтувати, оскільки ви отримаєте масу приємних вражень і знайдете нові важливі знайомства.

Риби
Ще одні улюбленці Свині, яким у 2019 році вдасться досягти чималих успіхів у всіх сферах життя. Гарне ставлення керівництва на роботі допоможе Рибам отримати можливість очолити новий сектор із чималою кількістю співробітників у підпорядкуванні. У творчих осіб настане час показати свої таланти, організувавши виставку. Знайдеться інвестор, який оцінить талант Риб. Улітку з\’явиться шанс поїхати на незабутній відпочинок, який ви давно відкладали. Більшість сімейних представників знаку запам’ятають цю подію надовго. Самотніх же Риб чекає доленосна зустріч – почнеться бурхливий курортний роман. Є всі шанси, що несподівані почуття переростуть у міцний союз. У кінці року деякі Риби захочуть створити сім\’ю, народити дітей. У сфері здоров\’я доведеться уникати переохолодження – навіть невелика застуда легко переросте в щось більш тривале і неприємне. Особливо схильні до різних недуг жінки-Риби. Прийшла пора виділити час для повноцінного сну та нормального відпочинку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x