Деякі населені пункти на Черкащині без електроенергії

Деякі населені пункти на Черкащині без електроенергії

Через несприятливі погодні умови в місті Черкаси і області стаються аварійні відключення. Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Черкасиобленерго».

Станом на 06:00 внаслідок ускладнення погодних умов (сніг, пориви вітру) та спрацювання систем захисту були відключені об’єкти електричних мереж та порушено електропостачання 2 населених пунктів Корсунь-Шевченківського району – с. Яблунівка та с. Дацьки.

Бригади ПАТ «Черкасиобленерго» працюють над ліквідацією аварійних відключень та роблять усе можливе для якнайшвидшого відновлення електропостачання.

Нагадуємо, через погіршення погодних умов, сильні пориви вітру та снігопади, місцями можливі налипання снігу на лінії електропередач, що призводить до їх пориву.

У разі виявлення пошкоджених об\’єктів електричних мереж у жодному разі не наближайтеся до них та не намагайтеся усунути пошкодження самотужки. Це небезпечно для життя!

Натомість, негайно повідомляйте про небезпеку ПАТ «Черкасиобленерго» за цілодобовим номером кол-центру (0472) 33-87-87, (093) 170-40-57 або за номером диспетчерської служби району електричних мереж, або управління ДСНС за номером 101, або місцеві органи влади.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x