«Нова Доба» вітає всіх із Новорічними та Різдвяними святами!

«Нова Доба» вітає всіх із Новорічними та Різдвяними святами!

Дорогі наші читачі!

Минув ще один рік нашого спільного видання «Нова Доба». Справді так: спільного, адже без вашої до нього уваги, без щирих слів подяки або й зауважень, редакційна робота не мала б жодного сенсу.
Разом із вами ми вже пройшли шлях довжиною у два десятиліття. Саме 1 січня 1999 року на Черкащині з’явилася газета, яка відтоді стала відомою сотням тисяч земляків. Та попри такий солідний як для засобу масової інформації вік, редакційні пріоритети залишаються незмінними. Ми пишемо про село і його людей, про розвиток агропромислового сектору та його проблематику, про історію нашого краю, про вічні суспільні цінності. Ділимося своїми та вашими порадами, пропонуємо цікаве та змістовне дозвілля.

Ми безмежно вдячні вам, дорогі наші читачі, за прихильність до нашої газети. Про це свідчать показники передплати, ваші листи, телефонні дзвінки, відвідини вами редакції. Рідко буває такий день, аби до нас не завітав читач чи читачка, щоб особисто не поділитися наболілим. На жаль, частіше приходять з клопотом, це так, але ж ми розуміємо – йдуть тоді, коли просто не уявляють, що робити далі. І це – величезна міра довіри до нашого колективу. Дякуємо за неї.

У нас чимало задумів на рік, що вже вступив у свої права. Ми впевнені, що «Нова Доба» буде ще цікавішою і кориснішою для кожного з вас.

Дорогі земляки! Щиро вітаємо вас із Новим роком та Різдвом Христовим! Ці зимові свята завжди несуть світлі, чисті почуття – очікування дива, мрії лише про хороше, сподівання на те, що здійсняться усі наші заповітні бажання й задуми. Рік, що минув, був складним для українського суспільства, сповненим важких випробувань та важливих рішень. Проте, незважаючи на усі виклики сьогодення, зберігається віра, що, завдячуючи нашим незмінним цінностям і чеснотам – мудрості, поміркованості, оптимізму та працьовитості, – ми гідно впораємося з усіма викликами сьогодення.
Тож давайте побажаємо одне одному, щоб новий рік приніс нам мир, добробут та впевненість у завтрашньому дні. Давайте увійдемо в новий рік рішуче, з упевненістю у своїх силах, із оптимізмом та вірою! Щиро зичимо вам любові й радості, добра і злагоди, здоров’я й оптимізму, щедрої долі і щастя. Нехай у новому році здійсняться усі ваші мрії і бажання. Нехай із нами завжди будуть Віра, Надія і Любов!

Із Новим 2019 роком! Із Різдвом Христовим!

Колектив газети «Нова Доба»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x