Як зробити вії та брови густими

Як зробити вії та брови густими

Довгі й густі вії та доглянуті брови є справжньою прикрасою жіночого обличчя. Вони відіграють величезну роль у загальному сприйнятті образу. Проте іноді жінки стикаються із проблемою уповільнення росту або випадання волосин. Які засоби допоможуть зміцнити брови та вії – читайте далі в матеріалі.

По-перше, щоб волосини росли швидше, потрібно взяти за правило щовечора розчісувати брови. Для цих цілей зручно використовувати зубну щітку або спеціальну щіточку від туші. Перед застосуванням її слід обов’язково вимити з мийним засобом.
Ефективним засобом є олійка-стимулятор росту вій і брів. Можна використовувати оливкову, реп’яхову, рицинову олію як у чистому вигляді, так і у складі сумішей. Змішувати олійні компоненти можна в будь-яких пропорціях. Потрібно вмочити щіточку у препарат і розчесати нею брови. Іншою щіточкою нанесіть продукт на вії. Змивати його зовсім не обов’язково, якщо не потрібно наносити макіяж. Саме тому косметологи радять робити процедуру на ніч.
Олійку для росту брів використовують й у вигляді компресів. Корисно поєднувати олійні компреси з масажем. Після процедури косметологи радять не змивати залишки засобу, а додатково змочити в олії кінчики пальців і помасажувати брови, починаючи від основи, поступово просуваючись до зовнішніх куточків.

Прискорити ріст волосин допомагають і спеціальні маски, які потрібно наносити один раз на тиждень. Найпопулярнішими і дієвими вважають такі засоби:
З перцем або часником. Пекучий перець і часник прискорюють кровообіг, завдяки чому зростання волосин значно посилюється. Потрібно пропустити зубчик часнику або половинку перцю чилі через прес, змішати з оливковою олією й акуратно нанести на брови. Змивати склад рекомендують через 10 хвилин. Для вій продукт використовувати не можна.
З медом і коньяком. Для приготування ефективного складу треба змішати: мед – 1 чайну ложку, коньяк – 1 чайну ложку, кашку цибулі – половину чайної ложки. Цибулину попередньо слід пропустити через прес, а потім змішати з іншими інгредієнтами й нанести на брови на 15 хвилин, а потім злегка помасажувати і змити.
При використанні олій для зміцнення вій варто бути особливо обережними. Не можна допустити, щоб засіб потрапив на слизову оболонку очей. Особливу увагу слід звернути на рицинову олію. Вона щільна і при нанесенні на поверхню волосин утворює стійку плівку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x