Черкаські школи хочуть обладнати камерами

Черкаські школи хочуть обладнати камерами

Департамент освіти і гуманітарної політики виступив із ініціативою встановити камери спостереження в усіх школах Черкас. Про це повідомляє сайт 18000.

За словами директора профільного департаменту Сергія Воронова, потрібно обрахувати вартість такого нововведення.

Окрім того, Воронов озвучив проблему із пожежною сигналізацією у закладах освіти. На сьогодні лише одна школа її має – це ЗОШ № 12.

– По низці школ ідуть судові процеси із ДСНС. Виграти їх департамент освіти не може. Щоб не дестабілізувати ситуацію, нам треба щороку в 2-3 школах обов’язково ставити протипожежну сигналізацію, – переконаний Воронов.

Депутати на засіданні не підтримали петицію про встановлення у школі № 8 камер. Натомість запропонували підійти до процесу більш системно.

– Встановлення камер не дає ефекту, коли ніхто не дивиться за ними. Потрібна загальноміська програма. Натомість встановлення камер в одній школі – це просто окозамилювання, яке не дасть результату. Ми встановимо камери, а хто буде за ними спостерігати? Треба вирішувати питання комплексно, щоб це дало результат, залучати Національну поліцію, – висловив свою думку депутат міськради Павло Карась.

На сьогожні камери спостереження встановлено лише в одній міській школі – № 18.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x