У Шполянському міжшкільному комбінаті впроваджено безкоштовне вивчення англійської мови

У Шполянському міжшкільному комбінаті впроваджено безкоштовне вивчення англійської мови

Минулого року Шполянський міжшкільний навчально-виробничий комбінат значно оновився і розширив свій спектр навчання. Сьогодні владою міської громади фінансово підтримуються цікаві ідеї нового керівництва закладу, які дбають про втілення найбільш вдалої моделі профільного навчання, враховуючи плани на подальшу професійну освіту майбутніх випускників шкіл. З цією метою в закладі освіти запроваджено спеціальний навчальний курс для 30 старшокласників, які здобувають знання за спеціальним курсом «Автосправа». За інформацією Шполянської міської ОТГ

Варто зазначити, що у закладі дбають про осучаснення професійної спеціалізації, адже за більш ніж 40-річну історію існування комбінат завжди забезпечував регіон, затребуваними на ринку праці фахівцями. Тож, зважаючи на те, що серед молоді значної популярності набувають професії, де необхідні знання з англійської мови і випускники шкіл все частіше обирають цей предмет для проходження ЗНО, у міжшкільному комбінаті розпочали новий навчальний курс «Науково-технічний переклад» з англійської мови. Наразі щосуботи учні громади мають можливість безоплатно вивчати іноземну мову.

Організаційна форма модернізації освітнього процесу, яка впроваджується адміністрацією комбінату є продуктивною для обслуговування всіх закладів загальної середньої освіти Шполянщини. Навчальні групи сформовано із учнів різних шкіл, враховані освітні потреби, нахили, здібності, а також важливий для майбутнього самовизначення вибір 145 школярів, підтриманий їхніми батьками, керівництвом та депутатами Шполянської міської ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x