Патрульні знайшли телефон, украдений 7 років тому

Патрульні знайшли телефон, украдений 7 років тому

Черкаські патрульні знайшли мобільний, який украли 7 років тому, інформують в прес-службі патрульної поліції Черкаської області.

Викрадений у 2013 році мобільний телефон знайшли патрульні поліцейські. Його виявили сьогодні уночі під час поверхневої перевірки в одного черкащанина, 1973 року народження. Речовий доказ передали слідчим міського відділу поліції, які перевіряють інформацію.

Зараз мобільний телефон – доступний і практичний засіб зв`язку, і давно не є розкішшю. Тож не дивно, що зі зростанням кількості апаратів мобільного зв‘язку росте і кількість їх викрадень.
Але здебільшого цього можна уникнути, якщо господарі „мобілок” уважніше ставитимуться до їхнього збереження.
Що робити, якщо мобільний телефон все ж таки викрали?
Насамперед слід негайно звернутись у поліцію. А при зверненні до правоохоронців необхідно повідомити його номер та IMEI, що надрукований на упаковці, в якій ви його придбали.
Якщо ж коробки з-під нього немає, то IMEI можна отримати, набравши на телефоні таку комбінацію: *#06#.
Але деякі необачні власники, втративши свій засіб зв’язку, повідомляють про крадіжку, грабіж чи шахрайство. Це суттєво збільшує навантаження на правоохоронців.
Тож варто пам\’ятати: у разі встановлення факту, що телефон був не викрадений, а загублений, таких осіб можуть притягнути до відповідальності за «Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x