Лисянські лісівники підсилюють роботу автотранспортного парку

Лисянські лісівники підсилюють роботу автотранспортного парку

З корисного та важливого придбання розпочався новий рік у ДП «Лисянське лісове господарство». Днями транспортний автопарк підприємства поповнився трактором МТЗ-82.1 білоруського виробництва. Він стане надійним помічником під час виконання лісогосподарських робіт, адже головними рисами цієї техніки вважають хорошу прохідність, що вкрай важливо на лісових дорогах, низькі витрати на експлуатацію, економність і довговічність. Це все потрібне при роботі у лісовому господарстві. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Працюватиме новий трактор у Шевченківському лісництві Лисянського лісгоспу. І вже зараз він розпочав роботу на лісозаготівлях, а навесні буде підготовлювати ґрунт під садіння лісових культур, працюватиме на прокладанні мінералізованих смуг, які створюють із протипожежною метою, а ще доглядатиме за лісовими культурами та проводитиме комплекси робіт у розсадниках.

– Новий трактор підвищить ефективність виконання лісогосподарських та лісозаготівельних робіт у Шевченківському лісництві, зменшить затрати на ремонти та обслуговування механізмів. У наших планах – і надалі оновлювати техніку автотранспортного парку підприємства, – повідомив директор Лисянського лісгоспу В’ячеслав Шако.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x