За незаконний рибний промисел у Каневі судитимуть двох чоловіків

За незаконний рибний промисел у Каневі судитимуть двох чоловіків

Прокурори Канівського відділу Золотоніської місцевої прокуратури здійснили процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом незаконного рибного промислу жителями Канева.

Досудове розслідування встановило, що два жителі Канева з 23 години 04.12.2018 по 6 годину ранку 05.12.2018, перебуваючи в акваторії Кременчуцького водосховища Дніпра (поблизу території ПрАТ «Закордоненергокомплектбуд», що в адміністративних межах Канева), порушили вимоги «Правил любительського і спортивного рибальства» (затверджених Наказом Державного комітету рибного господарства України від 15.02.1999 року №19) й умисно добували рибу в забороненому місці із застосуванням забороненого знаряддя вилову. Чоловіки виловили в такий спосіб 82 соми та 4 судаки, внаслідок чого заподіяли шкоди рибному господарству України на загальну суму 36 890 гривень.

За результатами досудового розслідування, Канівський відділ Золотоніської місцевої прокуратури оголосив правопорушникам підозру про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 249 КК України та скерував обвинувальний акт до Канівського міськрайонного суду для розгляду по суті.
Наразі судовий розгляд триває. Правопорушникам загрожує покарання до трьох років обмеження волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x