У черкасах бетонні кулі встановлять у всіх парках

У черкасах бетонні кулі встановлять у всіх парках

Аби входи до парків та скверів міста виглядали більш естетично, а відвідувачам не заважали автівки, які черкасці почасти паркують на тротуарах та газонах, у КП «Дирекція парків» закупили обмежувачі руху в формі куль. Раніше цю функцію виконували чорно-білі «відбійники». Такі кулі встановлять у всіх парках міста. Про це «Нова Доба» дізналася в КП «Дирекція парків».

Бетонні кулі затримуватимуть недобросовісних водіїв не лише на легкових машинах, а й на позашляховиках, адже діаметр декоративної огорожі сягає 30 см. Кулі вже встановили на входах до парку «Ювілейний», зокрема навпроти Першої міської лікарні та на зупинці «Сільгосптехніка».

Усього придбали 60 штук. Виготовили їх на місцевому підприємстві. Кулі бетонні, кріпляться спеціальним анкером у ґрунт. На кожній кулі – логотип «Дирекції парків», нанесений люмінесцентною фарбою, тож шари будуть помітними в темну пору доби.

– Ми намагалися зробити входи до наших парків більш охайними та естетичними, зручними для черкасців з візочками, на велосипедах, – розповідає директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький. – Попередня огорожа вже морально застаріла. Крім того, люди неодноразово перечіпалися та падали через неї. Проте, культура водіїв нині на такому рівні, що без обмежувачів руху не обійтися.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x