У Смілі викрили наркоторговок (ФОТО)

У Смілі викрили наркоторговок (ФОТО)

У Смілі затримали двох місцевих жительок за підозрою в наркоторгівлі. Про це інформують у прес-службі прокуратури Черкаської області.

Смілянська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом незаконного збуту наркотичних засобів, вчиненого за попередньою змовою двома жительками Сміли, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

У Смілі викрили наркоторговок (ФОТО)

Під час досудового розслідування 14 березня під час чергового збуту наркотичних засобів правоохоронці провели обшук за місцем проживання цих жінок і вилучили 25 пакетиків із наркотичною речовиною, макову соломку та бойові припаси.

У Смілі викрили наркоторговок (ФОТО)

Жительок Сміли затримали за ст. 208 КПК України, їм повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

У Смілі викрили наркоторговок (ФОТО)

На цей час у кримінальному провадженні проводять необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події.

Вилучені під час обшуку заборонені речі передали до експертної установи для проведення відповідних досліджень. Наразі підозрюваним обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідково: за вчинене кримінальне правопорушення підозрюваним загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x