Доля двох хлопчиків із Черкас на розгляді спецслужб (ВІДЕО)

Малолітніми хлопчиками із неблагонадійної родини, яку напередодні виявили патрульні, нині займаються соціальні служби. Старша дитина, 4-річна, перебуває в Центрі соціально-психологічної реабілітації, де пройде обстеження з метою встановлення його фізичного і психологічного стану. Молодшого, якому лише один рік, поки що залишили з матір\’ю. Про це повідомляє прес-служба УПП у Черкаській області.

Нагадаємо, 18 березня, старший хлопчик загубився. Його на вулиці Сумгаїтська помітила перехожа й зателефонувала патрульним. Виявляється, дитина ледь не втрапила під колеса автомобіля. Патрульним вдалося з’ясувати, що хлопчик проживає у квартирі за адресою вул. Вергая, 34. Побачене – вразило.

По брудній підлозі, зовсім голе, повзало немовля. Господарки ж удома правоохоронці не застали.

Тоді патрульні забили на сполох. Звернулися до сусідів, аби ті допомогли з їжею для голодних малюків, а горе-матір за півгодини знайшли працівники ювенальної служби ГУНП в Черкаській області, які також приїхали на місце події.

Своєї хати 21-річна жінка не ховала. Каже: з чоловіком не живе і, буває, прикладається до чарки. Тоді від неї також тхнуло алкоголем.

«Ну з ким не буває, ну випила. Ну не встигла я прибрати. Ви вже тут скільки знаходитесь, могли б і попідмітати!» – заявила жінка поліцейським.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x