На Шполянщині родини загиблих атовців отримуватимуть щомісячну допомогу

На Шполянщині родини загиблих атовців отримуватимуть щомісячну допомогу

Днями депутати Шполянської міської об’єднаної громади затвердили Програму щодо виплати щомісячної фінансової допомоги одному з членів сімей загиблих або померлих учасників АТО на 2019-2022 роки. Про це інформують на сайті Шполянської міської ОТГ.

Відповідно до цього рішення із міського бюджету на допомогу сім’ям загиблих АТОвців виділили 48 тисяч гривень на 2019 рік. Відтепер рідні полеглих героїв щомісяця отримуватимуть по 1000 гривень.

Наразі у Шполянській ОТГ проживає чотири сім’ї загиблих учасників бойових дій — це мати кіборга Донецького аеропорту Олександра Кондратюка і сім’я рядового Василя Пікуєва зі Шполи та родини військового снайпера Івана Носача і рядового Ярослава Новосільського із села Скотареве.

Крім того, за рахунок коштів міського бюджету відповідно до Програми про надання одноразової грошової матеріальної допомоги жителям Шполянської міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2020 рр, учасникам бойових дій у зоні ООС (АТО), яких в громаді налічується 181 особа, виплачується разова річна допомога в сумі 1400 гривень.

За словами очільника громади Сергія Кравченка мешканці громади в боргу перед родинами загиблих атовців, тож місцева влада робить максимально можливим забезпечення всіх соціальних гарантій учасникам АТО та членам сімей, загиблих учасників АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x