Черкаські рятувальники стали другими у гирьовому спорті

Черкаські рятувальники стали другими у гирьовому спорті

22 березня на території спортивного комплексу ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля відбувся Кубок Черкаської обласної організації ФСТ «Динамо» України з гирьового спорту серед силових структур області, повідомляють в прес-службі УДСНС України в Черкаській області.

Черкаські рятувальники були представлені у 6 вагових категоріях, у 4 з яких врешті зуміли вибороти медалі. Так у ваговій категорії до 63 кг третій результат показав співробітник Управління Антон Єфремов, який зумів підняти 24 кг гирю 25 разів. Ще одне срібло у категорії до 95 кг виборов заступник начальника 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини Олександр Кукуруза. Також срібним призером став і співробітник з 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини Сергій Кокозей який підняв над головою снаряд 49 разів. У виконанні вправі з поштовху та ривку, у ваговій категорії до 78 кг не було рівних Олександру Сисі, начальник караулу ДПРЧ-10, зумів підняти над собою гірю 170 разів.

У підсумковому заліку команда Управління ДСНС України у Черкаській області виборола 2 загальне місце пропустивши попереду команду гирьовиків з ЧІПБ. 3-тє місце завоювали представники Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x