У Черкасах презентували нові європейські можливості для освіти нашої країни

У Черкасах презентували нові європейські можливості для освіти нашої країни

Сьогодні в малій сесійній залі Будинку рад відбувся інформаційний захід – публічна презентація для освітян «Пріоритети ЄС в Україні, огляд програм і можливостей, а також інформаційних ресурсів Представництва ЄС», про це повідомляє у Фейсбуці начальник Управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації Валерій Данилевський.

У Черкасах презентували нові європейські можливості для освіти нашої країни

У рамках зустрічі менеджер інформаційної кампанії Європейського Союзу в Україні «Будуймо Європу в Україні» Станіслав Корольков ознайомив присутніх з пріоритетами допомоги, яку Європейський Союз надає Україні. Зокрема, презентував довгострокові освітні програми та проекти в сфері освіти, культури, можливостей для молоді та ін.., в яких українці можуть брати участь щонайменше до 2020 року. Мова йшла про освітні проекти Horizon 2020, Creative Europe, Erasmus+, EURAXESS, EU Study Days та ін. Особливу увагу було приділено можливостям від ЄС для вищої та шкільної освіти. Також учасники зустрічі дізналися про можливості інформаційних ресурсів Представництва ЄС в Україні.

На завершення зустрічі її учасники отримали сертифікати від Представництва ЄС в Україні.
Нагадаємо, що візит Представництва ЄС до Черкаської області є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні проводить по всій країні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x