Народний депутат допоміг особливим дітям

Народний депутат допоміг особливим дітям

21 березня, у Всесвітній день людей із синдромом Дауна, працівники комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Городищенської районної ради провели свято для дітей з особливими освітніми потребами на підтримку «сонячних» людей. Разом із фахівцями центру та батьками створили «сонячний колаж», невимушено спілкувалися, обмінювалися думками та емоціями.

Діти отримали кольорові шкарпетки та солодощі. Але свято не було б таким яскравим, якби на гостину не завітали гості з подарунками для нашого центру. Помічники депутата Верховної Ради Геннадія Бобова презентували для роботи з дітьми телевізор, ноутбук та лазерний принтер.

Наша установа доволі молода (урочисте відкриття відбулося 12 вересня 2018 року), але зробила вже чимало. З вересня 2018 року в районі організували інклюзивне навчання для 21 дитини, а корекційно-розвиткові заняття на базі центру відвідує близько 60 дітей з особливими освітніми потребами.

Діяльність установи забезпечують 7 педагогічних працівників: директор, 2 практичні психологи,
2 вчителі-логопеди, вчитель-дефектолог та вчитель-реабілітолог.

Наш інклюзивно-ресурсний центр активно співпрацює з освітніми, медичними закладами, місцевими органами влади та самоврядування. Така співпраця важлива і дає сподівання на те, що у найближчому майбутньому ми спільно створимо належні умови для навчання та розвитку особливих дітей. Такі кроки формують у суспільстві розуміння і прийняття людей з особливими потребами.

Відразу відгукнувся на наше звернення народний депутат Геннадій Бобов, з розумінням поставився до потреб маленьких громадян України. Працівники КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Городищенської районної ради, батьки і діти вдячні Вам, Геннадію Борисовичу, за чуйне ставлення і допомогу. Зичимо Вам міцного здоров’я, успіхів, натхнення у Вашій діяльності! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Світлана Воротило, директор КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Городищенської районної ради

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x