Хотів курити – розбив вітрину і намагався вдертися в магазин

Хотів курити – розбив вітрину і намагався вдертися в магазин

У Черкасах затримали чоловіка, який вночі намагався вдертися до магазину, інформують в Управлінні поліції охорони в Черкаській області.

Молодик в стані алкогольного сп’яніння хотів купити пачку цигарок, та магазин виявився зачиненим. Недовго думаючи, чоловік почав трощити вхідні двері, щоб проникнути всередину приміщення, але спроба виявилася невдалою. Поліцейські охорони негайно затримали правопорушника.

Сьогодні, о 22:22 годині на пульт централізованого спостереження надійшов сигнал тривоги з магазину по вулиці Нижня Горова. На місце спрацювання було направлено групу реагування Управління поліції охорони в Черкаській області.

Хотів курити – розбив вітрину і намагався вдертися в магазин

Молодик, щойно угледівши авто правоохоронців, почав тікати від пошкоджених дверей магазину. Свідки події вказали напрямок його руху та прикмети. Поліцейські негайно наздогнали та затримали зловмисника. У чоловіка була скривавлена рука від розбитого скла дверей магазину. Він перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння. Свої дії пояснив тим, що мав намір купити цигарки, але магазин виявився зачиненим, що його розлютило.

Особу горе-курця встановлено – це місцевий житель, 1989 року народження, раніше не судимий. Чоловіка передано наряду Управління патрульної поліції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x