Колишній інспектор Черкаської колонії намагався збути в’язням наркотики

Колишній інспектор Черкаської колонії намагався збути в’язням наркотики

За наслідками досудового розслідування прокуратурою Черкаської області 04.04.2019 скеровано до суду обвинувальний акт стосовно інспектора відділу нагляду і безпеки державної установи «Черкаська виправна колонія № 62», який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Інформує прес-служба прокуратури Черкаської області

Досудовим розслідуванням установлено, що обвинувачений придбав, зберігав з метою збуту та переніс на територію державної установи «Черкаська виправна колонія № 62» особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс з метою подальшого збуту особам, які відбувають покарання, але був викритий працівниками вказаної установи під час огляду особистих речей.

Довідково: за вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x