Цього року зафіксовано 54 злочини в сфері торгівлі людьми

Цього року зафіксовано 54 злочини в сфері торгівлі людьми

Працівники черкаської міліції цього року виявили 54 злочини в сфері торгівлі людьми. Про ці злочини розповів начальник відділу по боротьбі з торгівлею людьми підполковник міліції Ничипоренко Олег Іванович: «Цього року було зафіксовано 54 кримінальні правопорушення в сфері торгівлі людьми, ввезення, виготовлення та розповсюдження творів, що пропагують культ насильства та жорстокості, розповсюдження порнографічних предметів, створення утримання місць розпусти, сутенерство та втягнення в заняття проституцією.

– Факт торгівлею людьми цього року виявлений лише один, на сьогодні відбувається досудове слідство, – повідомив Олег Іванович. – Приблизно до 2004 року торгівля людьми стосувалася більше жіночої половини, тобто наших дівчат вербували під виглядом роботи за кордоном, а в результаті вони потрапляли до борделів. На сьогодні більш поширеніша трудова експлуатація, тобто примусова праця. Торік міліцією було зафіксовано 8 фактів трудовою експлуатації.

Також, за словами Олега Івановича, минулого року були виявлені факти сексуальної експлуатації черкащан на території України. Наших дівчат вербували під приводом роботи, вивозили за межі області виставляли на трасі й ті займалися проституцією.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x