Черкащанин під час виборів примудрився проголосувати не один раз

Черкащанин під час виборів примудрився проголосувати не один раз

Про те, що жителю Черкащини повідомлено про підозру в порушенні виборчого законодавства, інформують у прес-службі прокуратури Черкаської області.

Смілянська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом голосування виборцем під час виборів Президента України більше ніж один раз.

Досудове розслідування встановило, що житель Чигирина під час проведення виборів Президента України умисно, після того, як здійснив своє волевиявлення на звичайній виборчій дільниці виборчого округу №195, проголосував також і на спеціальній виборчій дільниці цього ж округу.

На підставі зібраних доказів зазначеній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 158-1 (Незаконне використання виборчого бюлетеня, бюлетеня для голосування на референдумі, голосування виборцем, учасником референдуму більше ніж один раз) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває, вживають заходів щодо забезпечення прийняття законних і неупереджених процесуальних рішень.

Довідково: за вчинення вказаного злочину підозрюваному загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x