Взяли під варту підозрюваних у вбивстві таксистки та угоні автомобіля

Взяли під варту підозрюваних у вбивстві таксистки та угоні автомобіля

Звенигородська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вбивства жінки-таксиста та незаконного заволодіння її транспортним засобом. Про це інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.

Установлено, що двоє чоловіків, замовивши послуги приватного таксі, вирушили з Києва до м. Ватутіне Черкаської області. Під час поїздки у них виник намір заволодіти автомобілем, яким керувала жінка-таксист. З метою реалізації свого злочинного умислу 27-річний пасажир, діставши пістолет, двічі вистрілив водію в голову. В подальшому тіло жінки зловмисники заховали в канаві поблизу м. Ватутіне та незаконно заволоділи її транспортним засобом.

Завдяки своєчасному та якісному проведенню невідкладних слідчих й оперативних дій працівники поліції під процесуальним керівництвом групи прокурорів Звенигородської місцевої прокуратури установили осіб зловмисників та затримали згідно зі ст. 208 КПК України. Ними виявилися двоє жителів м. Звенигородка.

Наразі одному із затриманих повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, іншому – ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Наразі суд, за клопотанням прокуратури, обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває та перебуває на контролі керівництва Звенигородської місцевої прокуратури.

Довідково: за вчинення вказаних кримінальних правопорушень особам загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x