Опій ацетильований для власного вживання зберігав черкащанин

Опій ацетильований для власного вживання зберігав черкащанин

Наркотичну речовину чоловік зберігав у себе вдома. Речові докази вилучено. Відкрито кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України.
Про це інформують у секторі комунікації поліції Черкаської області.

В ході проведення слідчо-оперативних дій правоохоронці Черкаського районного відділення поліції в одному із сіл району під час санкціонованого обшуку в домоволодінні місцевого жителя вилучили наркотичну речовину (опій ацетильований). Господар будинку пояснив, що вказану речовину зберігав для власного вживання.

За вказаним фактом Черкаське районне відділення поліції відкрило кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x