Холодноярський фестиваль змінює свою локацію

Холодноярський фестиваль змінює свою локацію

Фестиваль нескореної нації «Холодний Яр», що чотири роки поспіль відбувався в селі Грушківка Кам’янського району, змінює свою локацію. Про це повідомляють на сторінці фестивалю у Фейсбуці.

Холодноярський фестиваль змінює свою локацію
с. Грушківка

– Переїзд із Грушківки є болючим не лише для багатьох наших гостей, а й для організаторів. Грушківка уже стала рідним, комфортним і «намоленим» фестивальниками місцем, — йдеться в повідомленні. — Проте спокійним та мирним це місце здавалося лише іззовні. Ви не знаєте цього, але щороку фестиваль був під загрозою зриву. Все через те, що частина землі, на якій ми проводили фестиваль, перебуває в оренді. Орендар неодноразово погрожував організарторам зірвати фестиваль. Проте щоразу надзусиллями нам вдавалося залагодити конфлікт. Проте не цього року.

Цього ж року українців із усього світу чекають на новій мальовничій, історичній та сакральній локації. В одній із колисок українського духу — в Суботові. Там, окрім самого фестивалю, буде цікаво відвідати резиденцію Богдана Хмельницького, три криниці з цілющою водою та чудодійні купальні, неподалік столиця Гетьманської України — Чигирин.

Усі деталі організатори фестивалю обіцяють повідомити пізніше.

Також згодом будуть детальні інструкції щодо транспортного сполучення та доїзду в Суботів.

Дані геолокації: https://www.google.com.ua/…/49%C2…/@49.0766944,32.52975,16z…

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x